Рокади в кабинета! Петима министри ще бъдат сменени! Кирил Ананиев е

...
Рокади в кабинета! Петима министри ще бъдат сменени! Кирил Ананиев е
Коментари Харесай

Иванов за рокадите в кабинета: Разместване столовете на палубата на Титаник

Рокади в кабинета! Петима министри ще бъдат заменени! Кирил Ананиев е препоръчан за поста на финансовия министър Владислав Горанов. За министър на опазването на здравето е номиниран шефът на Александровска болница проф. Костадин Ангелов. За вътрешното министерство предлагането е да го поеме настоящият директор на Групово дело „ Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски, а вицепремиерът Марияна Николова да поеме Министерството на туризма. Емил Караниколов пък да бъде сменен в Министерството на стопанската система от заместника си Лъчезар Борисов.

Христо Иванов с първи коментар:

Разместване столовете на палубата на Титаник. Това е “дълбоката смяна ”, сервирана през днешния ден. Единственият политически факт е, че Борисов призна зависимостта на кабинета си от Пеевски, пробвайки да я скрие, и своето състояние на пленник на Сарая, който не смее да отиде на избори, преди да е “програмирал ” грабежа на европейските фондове от новия бюджет.
Репликата на Борисов по какъв начин аз съм желал да ставам основен прокурор е следващо доказателство за тоталната му некомпетентност. В една естествена народна власт, политици като мен не стават основни прокурори. Дори Борисов знае това. Но глупашката му опорка издава големия му боязън от същински самостоятелен основен прокурор, зависещ само на закона и демократичната отчетност. С тази изцепка Борисов още веднъж признава с какво го държат и за какво не може да се отлепи от стола. Имаме министър председател на трупчета в прокуратурата.
Оставка и избори!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР